Biográfia - Calypso Music Club

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

BiográfiaA Clubban fellépö Dj-k

Calypso Club Rezidens: Dj Cary
Sziasztok!

Csak a szokásos köröket tudom ide írni Nektek, akik kíváncsiak vagytok erre a kis kitérős olvasmányra. Polgári nevem Nagy Keresztély, 1982-ben születtem Zalaegerszegen, majd jött a felnövés a Balaton partján, Keszthelyen. A szokásos iskolák és bulik mellett már 13 éves koromra tudtam, hogy a lemezek lovagolásával szeretném tölteni az időm nagy részét. Szerencsére ez sikerült i...s a segítő kezek és barátságok által. A legnagyobb élmény ami meghatározta az elindulást, az a keszthelyi Club Of Colors volt. Az élmény amit ott kaptam egy életre szól!!! Ezután jöttek a sulis bulik, majd a nagyobb clubbok. A zenegyűjtögetés, otthoni gyakorolgatások, stb... 2002-ben kb. 5 éves tanonckodás után megszereztem a lemezlovas engedélyt. Azóta meg csak forog a korong és forog...

A helyek: Junior DC-Keszthely, Bexi-Keszthely, B 52-Tapolca, Club of Colors-Keszthely, California-Ajka, Club Seven-Budapest, Glasshouse-Harta, Arsenal-Nyíregyháza, Nádas-Gergelyiugornya, Bob Cafe-Balatonfűzfő, Club of Cameleon-Tapolca, Ibolya most ATTACCA DMC-Révfülöp, Il Capitano-Badacsony, Inside-Keszthely, Retro Palace-Kaposvár, Retro Fáraó-Siófok, ExTreme-Zalaegerszeg, Pedro-Keszthely Calypso-Keszthely és még sorolhatnám...

A dj-k: Anthony Pappa, Seb Fontaine, Igor Do'urden, Hot-X, Newl, Sterbinszky, Geri da Pig, Julian, Hamvai Pg, Flash, Mike, Mattew, Bárány, Dorian, Szeifert, Rolex, Coyote, Slam Jr., Blueboy, Mozsy, Miles, Shepherd, Stereo Palma, Sza-Sza, Slash, Nikola, Rajek, Roland, Lada, Fisher, Zsola, Antonyo, Flamemakers, Krasznai, L'or, Flower és még biztos, hogy kihagytam pár embert, de majd ide írom őket!

Rezidenciák: Junior DC-Keszthely, Il Capitano-Badacsony, Ibolya-Révfülöp, Attacca-Révfülöp, Bexi-Keszthely, Glasshouse-Harta, Bob Cafe-Balatonfűzfő, Club of Cameleon-Tapolca, B 52-Tapolca, Pedro-Keszthely, Calypso-Keszthely......

Dj Roland


Bánhegyi Roland, 1974 október 23.
Már nagyon fiatalon belekerültem a diszkók világába, mivel a bátyám is lemezlovas volt. Ha jól emlékszem, akkor már 8-10 évesen segítettem délutánonként bepakolni a környékbeli helyeken.
Akkor még este 6-kor indultak a bulik (1982-84). 14 évesen már aktív dolgozó voltam a testvérem által üzemeltetett szórakozóhelyeken!
Voltam én minden: ruhatáros, pohárszedő, jegyszedő-pénztáros és persze lemezcipelő szakmunkás.
Középiskolás korban már egy-két szám erejéig rám maradt a dj.pult, de a nagy áttörés a 1995. április 1-én történt.
Akkor csináltam első, teljesen önálló estemet, amin az én nevem szerepelt a plakátokon!
Szerencsére onnantól fogva elindult a karrierem!
A következő évben már minden pénteken és szombaton zenéltem, heti 1000-1200 ember előtt.
1998-ban letettem az OSZK DJ-szakvizsgát, a működési engedélyen már a dj.Roland név szerepel.
Szerencsésnek érezhetem magam, hiszen azóta rengeteg helyen dolgozhattam és dolgozom!
A teljesség igénye nélkül: Mega disco, Extrém Disco Club, Terminál Disco, Démon Disco, Club Roxy, Street Dance House, Magic-Beled, Xtrem Kecskemét, Ibolya Révfülöp, Black Magic Balatonmária, Easy Music House Keszthely, Club Aztek, Magyar Tenger Vonyarcvashegy, Club Atlantis, Studio Music Club, Club Oazis Ajka,régi Romkert, majd Old's Rom, Studio Music Club és még sok más helyen...
A zenélés mellett társtulajdonos voltam a Mega Discoban, majd a Club Aztekban. Napjainkban a szombathelyi Romkert Club, Bambusz Club, Palace Cafe, a zalaegerszegi Studio Music Club, a Studio Garden és a Club Atlantis tartozik a társaimmal közösen vezetett cégeinkhez!
Hetente 2-4 éjszaka cserélgetem a lemezeket a régió meghatározó klubjaiban!
Munkámat és karrieremet rengetegen segítették! Köszönet érte! (nem szeretnék felsorolást tartani, mert tuti felét kihagynám! Sokan voltak és vannak!)
Zenei stílus: Funkhouse, sláger (de csak a diszkóba valók), modern elektronikus tánczene

www.djroland.hu

Dj Christian Silverman

Az iskolák után a helyi kereskedelmi rádióba felvételiztem, ahol két hónapnyi gyakornokoskodás után, annyira megtetszett személyiségem a vezetőségnek, hogy munkát ajánlottak. Belekóstoltam mindenbe, amire lehetőség nyílt: voltam reklámhang, reklámszövegíró, hírolvasó, hírszerkesztő, műsorszerkesztő, műsorvezető, marketinges. 2009. tavaszán elindult saját műsorom, Party Warm Up néven, mely szerda, péntek és szombat este készítette fel a Zala megyei, bulizni induló fiatalokat. A műsort olyan sztárvendégek színesítették, mint DJ Roland, vagy Bárány Attila. Kedvenc adásaim közé tartozik, mikor élő műsorvezetés közben tetoválták a jobb vállamat. Nagyon sokat köszönhetek a rádiózásnak. Rengeteg embert ismertem meg és baráti kapcsolatok is alakultak ki.

2010 nyarán jutottam el lemezlovas karrieremben arra a fordulóponthoz, mikor a vonyarcvashegyi Magyar Tenger Disco házigazda dj-je lettem.

Zenei stílusom, a populáris vonalat viszi tovább.

2011. óta, a Magyar DJ Szövetség tagjaként fizetem az átalánydíjas jogosítást a MAHASZ felé. 2013-ban letettem, az EFHA által szervezett OKJ-s DJ vizsgát.

Rezidenciáim (2013): Magyar Tenger Disco, Vonyarcvashegy | Excalibur Private Club, Érd | Club Angels, Zalaegerszeg

A jövőben is a legtutibb, régi funkhouse és legújabb slágerzenékkel várom a bulizni vágyókat, a rezidenciáimon és vendég fellépéseimen.

Csóközön a Hölgyeknek! ;)


www.djsilver.hu

 
 
 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz